Priecājies par varavīksni tad, kad tā spīd, nevis tad, kad tev ir laika, jo tad, kad tev būs laiks, tā var arī nespīdēt!

piektdiena, 2011. gada 7. janvāris

Murķeļbumbas

 Reiz, kad bija uznācis nezkolaitādusadara un acu priekšā mētājās zamšīgas lupatiņas, ienāca prātā sašūt auduma bumbiņas. Kad bumbiņas bija gatavas, tā īsti nezināju, kur tās nu likt. Un tad pašai par pārsteigumu, murķeļbumbas ieprasījās rotā. Tā kā izskatījās tīri pieņemami, tur arī palika.


Kāpēc murķeļbumbas? Tāpēc, ka tā tās nodēvēja žagatbodes forumā, saskatot līdzību ar sēnēm murķeļiem. Citi gan teica, ka saskatot līdzību ar šarpejsuņiem.
 Un tā nu ik pa laikam atgriezos pie šo auduma bumbiņu gatavošanas, izmēģinot dažādus audumus. Melns samts.


No blīva trikotāžas auduma ar krietnu elastāna piedevu.
 No trikotāžas samta. Nosaucu tos par hameleoniem, jo krāsa mainās mo melnas līdz violeti sarkanai- atkarībā no apgaismojuma.



4 komentāri:

  1. ļoti interesantas bumbiņas - kā tādas gatavo, vai iekšā ir kāds pildījums? Vienkārši pirmo reizi redzu tādus smukumus :)

    AtbildētDzēst
  2. Bumbiņas ir ļoti vieglas, jo iekšā nekāda pildījuma nav, vien tik, cik pats audums. Šuj ar neredzamo kaprona diegu ( līdzīgs kā makšķeraukla, bet pērkams audumu veikalos pie šūšanas piederumiem ). Mēģināšu safotogrāfēt procesu pa daļām un tad te ielikt.

    AtbildētDzēst
  3. ai, nu dikti priecāšos to procesu apskatīt, jo ļoti iepatikās tie murķeļi

    AtbildētDzēst
  4. ļoti skaistas rotas sanākušas!!

    AtbildētDzēst