Priecājies par varavīksni tad, kad tā spīd, nevis tad, kad tev ir laika, jo tad, kad tev būs laiks, tā var arī nespīdēt!

piektdiena, 2011. gada 28. janvāris

Manām krūzēm jaunas kleitas

 Ieraudzīju interneta plašumos tējas krūzēm uzadītus apliekamos, lai tēja tik ātri neatdziest. Kas nu zin, cik efektīgi tie ir, bet izskatās interesanti. Sadomāju arī savas krūzes izdaiļot un te rezultāts.

7 komentāri:

  1. Ļoooti gaumīgas "kleitas" tavām krūzēm.. es arī skatos bieži uz šitām idejām un domāju, cik nu viņas ir praktiskas... bet nu... nav jau visur jāmeklē tas praktiskums :))

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Sandra!
    Ai, nu par praktiskumu nerunāsim :)Es pat nezinu vai tas siltums tur daudz ilgāk saglabājas, bet nu vienkārši tāds interesants nieciņš :)

    AtbildētDzēst
  3. Ai, cik skaisti - mans noteikti ir dzeltenais, jo mīļākā krāsa un mīļākais adījumu rakstiņš (pīnīte :D). Es šitos arī sen esmu noskatījusi, bet nav bijusi atbilstoša iedvesma, lai izveidotu tādu īsti savu :)
    Man ar praktiskumu viss būtu kārtībā - es baidos no visa, kas ir karsts, tāpēc man šāda kleitiņa noteikti praktiski noderētu, lai varu noturēt rokās karsto krūzi :) Tā ka praktiskumu var atrast uz lietām paskatoties arī no otras puses :o)

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, Inese!
    Ja baidies no karsta, tad labi noderētu šis http://www.folksy.com/items/258861 , kad beznzīntankā nopirksi kafiju :)

    AtbildētDzēst
  5. jā, jā, jā, tas kāreiz ir priekš manis :) citādi mūžīgi ir problēma, ka nevaru tās krūzes noturēt... Nu Tu mani pierunāji - tagad tik jānopērk un jāizmēra to plastmasas krūžu apkārtmērs un kaut kas jāuzcako :) Paldiesiņš!

    AtbildētDzēst
  6. Šitos taču CupJacket ražo. :D
    Viņiem riktīgi forši kažociņi.

    AtbildētDzēst
  7. Ka uztaisit kruzem apmetni??

    AtbildētDzēst