Priecājies par varavīksni tad, kad tā spīd, nevis tad, kad tev ir laika, jo tad, kad tev būs laiks, tā var arī nespīdēt!

piektdiena, 2011. gada 11. februāris

Tapošana - arī es to pamēģināju

 Vienmēr jau gribas izmēģināt ko jaunu. Tā nu pienāca kārta tapošanai. Kad nu bija uz kā tapot un kaut kāda  nojēga kā to dara, meklēju krājumos dziju-  atradās tāda  sivēnrozā mohēra. Un te nu rezultāts.
Otrā šalle jau krietni garāka un no smalkākas dzijas. Abas ir vienā rakstā- 3 uz priekšu, 2 atpakaļ. Paraudziņos  izmēģināti arī citi raksti. Secinājums- labi izskatās mohēra un efektdzijas, bet pilnīgi gluda dzija ne īpaši. Nu ko, kādu dienu jādodas klejojumos pa dziju veikaliem.

3 komentāri:

  1. ļoti skaistas un gaisīgas - man gan pagaidām neko neizsaka "3 uz priekšu, 2 atpakaļ" :), bet arī ir doma kādreiz tomēr painteresēties, kā tas darāms...

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Inese! Dažas nedēļas atpakaļ es ar no tā "3 uz priekšu, 2 atpakaļ" neko nesapratu :) , bet izrādās, ka process ir vienkāršs un ātrs.

    AtbildētDzēst
  3. man ir nojausma, ka tur viss ir pa vienkāršo, bet pagaidām neesmu nevienu "zinātnisko literatūru" izlasījusi - tas arī ar nodomu, lai neķertos tūlīt klāt šim procesam :D
    Tik daudz man nepabeigto darbiņu sakrājies, ka nevaru atļauties neko jaunu uzsākt... Izairēšu visus iesāktos un tad nu gan to tapošanu iepētīšu :)))

    AtbildētDzēst