Šogad ziema gara, gara... balta, balta...
Un tā vien sāk prasīties kaut kas zaļš.
Iesēju kressalātus. Man patīk to pikantā garša, kura visizteiktākā ir pirmajā nedēļā pēc sadīgšanas. Vēlāk paliek sīva.
Kad pastiepušies dažu centimetru garumā, ar šķērēm šņik šņak un uz sviestmaizes, pie biezpiena...nopļautas jau vairākas pļavas :)
Izlasīju, ka kressalātu otrs nosaukums ir dārza cietķērsa... nu tas otrs nosaukums tāds varen interesants :)
Un vēl izlasīju, ka
- kressalātos ir C, B, PP vitamīni, karotīns, folijskābe
- nostiprina imunitāti
- pazemina asinspiedienu
- palīdz pret gripu un elpceļu slimībām
Tātad sējumi vēl būs un būs!
Johaidiiiii...man taa jau zems asinspiediens un shitie veel pazemina? :( Man ar jau diikst naakamaa razha....:)
AtbildētDzēstPēc nopļaušanas viņi turpina dīgt no tās pašas sēkliņas vai jāsēj no jauna?
AtbildētDzēstAgnese, nu par to spiedienu izlasīju internetā, Es tā padomāju, ka šķipsniņa uz sviestmaizes diez vai to spiedienu tur daudz pazeminās.
AtbildētDzēstPēc nopļaušanas jāsēj no jauna.
tos es arī ēdu gardu muti:))
AtbildētDzēst